سیر یکی از خوراکی های مفید برای حفظ سلامت بدن و دفع بیماری ها می باشد که در دین اسلام به خوردن آن هم بسیار توصیه شده است . اما در این مطلب می خواهیم بدانیم خوردن سیر خام بهتر است یا پخته . پس برای یافتن پاسخ این سوال با ما همراه باشید .

سیر خام بهتر است یا پخته

اگر سیر را خام بخوریم بهتر است یا پخته شده ؟ تفات ها و ویژگی های این دو روش مصرف در چیست سیر خاصیت های درمانی زیادی به همراه دارد نظر متخصصین طب سنتی در این زمینه چیست آن ها چه پیشنهاداتی برای مصرف کنندگان سیر دارند برای پیشگیری از بیماری‌های مختلف بهتر است سیر را در وعده های غذایی خود بگنجانید.

سیر خام بهتر است یا پخته

فواید سیر خام بهتر است یا پخته

سیر خام بهتر است یا پخته

سیر نوعی گیاه دارویی می‌باشد که بسیار کهن بوده و بعنوان یک غذا و داروی طبیعی از دیرباز مورد مصرف مردم قرار میگرفته است.
اما سوالی که ممکن است برای برخی به وجود آید این است که مصرف سیر خام بهتر است یا سیر پخته؟
در ادامه با ما همراه باشید تا پاسخ این سوال را از نظر یک متخصص تغذیه بخوانید.

مرتضی صفوی در رابطه با خواص درمانی سیر اظهار داشت:
مصرف سیر، خواص درمانی بسیاری داشته و در واقع گیاه دارویی به شمار می‌رود که بسیاری از افراد به دلیل بوی آزار دهنده آن در جمع، از خوردن آن امتناع می‌ورزند.

وی افزود:
سیر چربی خون را کاهش داده و فشار خون را تنظیم می‌کند و برای بیماران قلبی مصرف آن توصیه می‌شود.

همچنین جهت پیشگیری از :
سرطان روده پروستات و ریه مناسب است .
و از آلرژی, اسهال, درد مفاصل, آرتروز و فشار خون بالا در ماه‌های آخر بارداری جلوگیری می‌کند.

کاهش فشار خون با سیر

این متخصص تغذیه با اشاره به اینکه مصرف سیر تا ۸ درصد از فشار خون بالا را کاهش می‌دهد گفت:
همچنین خوردن این داروی گیاهی مانع تصلب شرایین می‌شود.
سیر بهتر است با معده خالی مصرف نشود و ترجیحاً به صورت پودر یا ترشی برای کسانی که به بوی آن حساس‌اند مصرف شود.

به گفته صفوی، سیر قدیمی‌ترین گیاهی است که خواص ضد سرطان داشته است.
پزشکان قدیم در هند نیز برای درمان عفونت‌های قارچی، میکروبی و تومورها مصرف آن را توصیه می‌کردند.

وی تصریح کرد:
سیر خام فعالیت‌ بیولوژیکی کمتری در بدن داشته و با پختن و جویدن خاصیت آن بیشتر می‌شود.
بنابراین توصیه می‌کنیم خانواده‌ها برای پیشگیری از بیماری‌ها و حفظ سلامت خود مصرف روزانه سیر را فراموش نکنند.

سیر خام بهتر است یا پخته

درباره خواص سیر بیشتر بدانید

* باید بدانید که گذاشتن سیر روی دندانی که درد می‌کند باعث تسکین آن می‌شود.

* شما می‌توانید از این گیاه استفاده‌ی موضعی نیز بکنید و آن را به صورت مرهم برای تسکین جای نیش برخی از حشرات موذی و یا برای خلاص شدن از شر زگیل استفاده کنید.

* برای رفع سرماخوردگی کافی است که یک عدد سیر پوست‌کنده را در آب گرم بجوشانید و با آن بخور دهید.
مصرف آن نیز باعث تقویت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از سرماخوردگی می‌شود.

* اگر از روماتیسم رنج می‌برید سیر را داخل روغن زیتون له کنید و هر روز صبح آن را به مناطق دردناک بمالید.

* اگر گوشتان دچار عفونت و ورم شده است سیر را له کنید و آب آن را صاف کنید. یک تا دو قطره از این آب را داخل گوشتان بچکانید.

* برای فراموشی و مشکلات حافظه یک کیلوگرم سیر را پوست‌کنده و ریزریز کنید.
سپس آن‌ها را با آب ۲۴ عدد لیموترش مخلوط کرده و داخل یک ظرف شیشه‌ای دربسته بریزید.
اجازه دهید ترکیبتان به مدت ۲۴ روز بماند تا خواص آن کاملا آزاد شود.
سپس هر روز به صورت ناشتا یک قاشق چای‌خوری از این ترکیب را بنوشید.

* برای مقابله با سنگ کلیه دو قاشق غذاخوری سیر خردشده را در یک چهارم لیتر آب جوش به مدت ۲۰ دقیقه بجوشانید.
محلول را صاف کنید و یک فنجان صبح به صورت ناشتا و یک فنجان شب قبل از خواب میل کنید.

* برای تسکین دردهای عادت ماهانه در پنج روز اول، یک تا ۲ حبه سیر به صورت ناشتا میل کنید.

فارس – تبیان



لینک منبع

مطلب اگر سیر را خام بخوریم بهتر است یا پخته شده ؟! در سایت مفیدستان.